Nová otevírací doba od 20.4. PO-PÁ 7-17, SO 7-12, NE ZAVŘENO


100 růží

100 růží, rozvoz růží

Pánové, chcete před svou ženou zazářit? Nebo snad potřebujete vyžehlit nějaký průšvih? Máme pro Vás zaručený tip, kterým Vaši ženě vyrazíte dech. Věřte, že je snem každé ženy dostat obrovský pugét plný růží, a když jich je 100, tak je to vůbec nejlepší. 100 růží můžete dát své blízké osobě při nějaké příležitosti jako je Valentýn, narozeniny, žádost o ruku nebo třeba právě jako omluvu. Hned si tím získáte obdiv a okamžitě Vám bude odpuštěno vše špatné. Darování této kytice určitě není na denním pořádku, proto je vhodné si zvolit ten správný okamžik, aby byl opravdu výjimečný. Bude to pro obdarovanou/obdarovaného nezapomenutelný moment, kterým se bude chlubit opravdu dlouho. 

Na našem webu najdete kategorii 100 RŮŽÍ, kde Vám nabízíme 5 různých barev, a to:
100 červených růží
100 bílých růží
100 růžových růží
100 fuchsiových růží,  
100 žlutých růží

Složení barev růží můžete jakkoliv kombinovat. Pakliže byste chtěli barevnou kombinací růží, kterou na webu nenabízíme, zavolejte nám na telefonní číslo 702 803 903 a určitě se spolu domluvíme. 

Jaký význam má barva růže?

Lámete si hlavu nad tím, jakou barvu růží vybrat? Samozřejmě závisí na příležitosti nebo na oblíbenosti barvy. Můžete to vzít, ale ze strany symboliky.
Barva růží nese tyto významy: 

Růže červená

představuje půvab, velikou lásku, romantiku a vášeň. Když koupíte svoji milované či milovanému kytici rudých růží, tak tímto gestem vyjadřujte hromadu citů. Červenou růží jednoduše vyznáte lásku. 

Růže bílá

představuje pokoru, čistost, nevinnost či úctu. Také se velmi často dává do svatební kytice nebo jako gratulace nevěstě. 

Růže růžová

vyjadřuje půvab, jemnost a štěstí. Jsou vhodné pro mladé ženy či slečny. 

Růže fuchsiová

vyjadřuje obdiv, vděčnost, uznání a elegantnost.  

Růže žlutá

žlutá barva sama o sobě vyjadřuje veselost, optimismus a skvělou náladu. Je vhodná jako poděkování. 

Darováním kytice 100 růží jednoznačně zazáříte. A víte, jak opravdu stoupnete v očích své partnerky či partnera? Když objednáte rozvoz, jako překvapení, do práce obdarované/obdarovanému. Náš usměvavý kurýr předá kytici 100 růží přímo před kolegy a Vaše obdarovaná osoba nebude mít slov, ale za to bude mít v očích slzy štěstí. Samozřejmě si kytici můžete objednat třeba domů nebo Vám ji přichystáme k osobnímu odběru v kterékoliv z našich poboček.

Co s květinou, když začne usychat?

Pokud už květina začne usychat, nezoufejte. I tak si tuto nádheru můžete nechat. Stačí, když ji otočíte vzhůru nohama, k něčemu přivážete a necháte usušit. Květina Vás může těšit ještě dlouho po obdarování. 

  • 100 růží
  • 100 růží
  • 100 růží
  • 100 růží

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít