Nová otevírací doba od 20.4. PO-PÁ 7-17, SO 7-12, NE ZAVŘENO


Svatební kytice Ostrava

Sháníte svatební kytici dle Vašich představ nebo celou svatební výzdobu? Troufáme si říct, že jste u nás správně. Do detailu s Vámi rozebereme možnosti květin, celkovou kalkulaci a všechny svatební květiny, které pro Váš velký den budou perfektní.  

Jak začít?

Úplně první krok, který musí podstoupit každý zájemce je vyplnění svatebního formuláře, který najdete na našich webových stránkách. Je to nezávazný formulář, kde se dozvíme nějakou Vaši představu o svatební kytici, jestli budete chtít korsáže, náramky apod. Ve formuláři je možnost nahrání inspirativních obrázků, od kterých se poté můžeme odpíchnout. Jakmile máte formulář vyplněný, tak se s Vámi zkontaktuje paní Hájková, která má svatby na starost. Komunikace probíhá přes e-mail nebo můžeme společně naplánovat osobní schůzku.

Svatební květiny a sortiment

Nabízíme širokou škálu svatebních květin jako je samotná svatební kytice, házecí kytice, korsáž pro ženicha, svědka a tatínky, květiny pro maminky, náramky pro svědkyni, výzdobu auta, květiny na dort, květiny do vlasů, čelenky do vlasů, výzdobu na svatební tabuli, stojánek na prstýnky, květinové vazby či dekorace k obřadnímu místu i hostině, ikebany a mnoho dalších. 

Květiny si můžete vyzvednout kdykoliv potřebujete. A to v den svatby nebo i den předem, podle toho jak Vám to vyhovuje. Můžeme je samozřejmě dovézt na místo svatby. Nabízíme také kompletní květinovou výzdobu přímo na místě hostiny či svatebního obřadu. Nazdobíme svatební tabuli, slavobránu a různé detailnější požadavky, jako je dekorace ke sweet baru nebo ozdobení zasedacího pořádku. Vše je na domluvě, pokusíme se vyhovět všem Vašim požadavkům. 

Nevíte si rady jaký typ květiny nebo druh květů vybrat? Nebojte, od toho jsme tady, abychom Vám se vším pomohli. Poradíme Vám jakou velikost a typ kytice zvolit,  jestli malou, velkou, uhlazenou či roztáhlou, přírodní, luční, z růží, pivoňek neb například kal. Řekneme Vám, jaké barevné kombinace se k sobě hodí, jaký druh květin k sobě pasuje, a uděláme Vaši svatební kytici dokonalým doplňkem. 

Svatba je výjimečná událost pro každou ženu. Květiny jsou pro svatbu důležité, protože dokáží vyzdvihnout celý vzhled svatebního místa nebo nevěsty samotné. 

  • Svatební kytice Ostrava

Mapa rozvozu

Rozvážíme květiny v Ostravě a okolí. Na mapě si můžete ověřit, zda jezdíme i k Vám. Pro dopravu mimo oblast rozvozu nás kontaktujte a společně doručení můžeme naplánovat.

Ověřit rozvoz



Spojte se s námi

Sledujte nás na sociálních sítích, jsme na facebooku a instagramu

Rozvoz květin

Z nabídky vyberte město doručení. V Ostravě a blízkém okolí rozvážíme zdarma! Doručení do oranžových oblastí na mapě je zpoplatněno částkou 95,-

Ostrava Zavřít